Η εταιρεία PAMALL SMPC έχει έδρα την Αθήνα και δραστηριοποιείται τόσο στο εμπόριο όσο και στην παροχή υπηρεσιών. Τα προϊόντα επιλέγονται βάση των καθημερινών μας αναγκών έτσι ώστε να αναβαθμίζουν και να βελτιώνουν την ζωή μας.

Στο εμπορικό πλάνο της PAMALL εντάσσονται προϊόντα οικιακής και προσωπικής χρήσης καθώς και προϊόντα με ψυχαγωγικό και μορφωτικό χαρακτήρα.

‘Οραμα

Στόχος της εταιρείας είναι ο ικανοποιημένος πελάτης. Για το λόγο αυτό έχει επιλέξει με ιδιαίτερη προσοχή τις συνεργαζόμενες εταιρείες και τους προμηθευτές της καθώς επίσης έχει θέσει κάποιες βασικές αρχές που ακολουθούνται από ολόκληρο το προσωπικό της, πιο συγκεκριμένα:

  • Η άριστη οργάνωσή της σε συνδυασμό με τη χρήση εξελιγμένων λογισμικών τεχνολογιών προσφέρει άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση ·
  • Είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες της
  • Προσφέρει εγγύηση για τα προϊόντα της
  • Σέβεται τους πελάτες της και στοχεύει σε μία μακροχρόνια σχέση

Στόχοι

Το επιχειρηματικό της μοντέλο βασίζεται στο να είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος ή διανομέας συγκεκριμένων προϊόντων και να τα προωθεί στον τελικό καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες με αποτέλεσμα να παρέχει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή!

Η άριστη ποιότητα πάντα σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή αποτελεί δέσμευση μας.

OUR BRAND NAMES